facebook_pixel
Rage 2 visar upp sig i ny nio minuter lång gameplay-video

Rage 2 visar upp sig i ny nio minuter lång gameplay-video

Förra våren avtäcktes Rage 2, en synnerligen otippad uppföljare till Id Softwares fps från hösten 2011. Denna gång står dock svenska Avalanche Studios för utvecklingen (i samarbete med Id Software) och nu har vi fått en ny gameplaytrailer som visar upp hela nio nya högexplosiva spelminuter från titeln!

Som jag sagt tidigare (i det senaste avsnittet av vår podcast Spelrum, om jag inte minns helt fel?) påminns jag personligen ganska rejält om People Can Flys fps Bulletstorm, i alla fall när det kommer till de extremt akrobatiska och till synes mångsidiga striderna. Rage 2 har även fordon (som sig bör i en Mad Max-doftande bokstavlig sandlåda) och provisoriska, väldigt rangliga skurktillhåll som samtidigt lyckas framstå som väldigt mysiga . Rage 2 släpps nu i vår, den 14 maj, och av allt att döma kan det faktiskt vara väl värt att vänta på!

Här är den nya gameplaydemon för Rage 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar