facebook_pixel
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy släpps till Steam den 9 april

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy släpps till Steam den 9 april

Förra hösten avslöjade Capcom att Phoenix Wrights första tre äventyr skulle släppas till pc, i uppiffat HD-utförande. Man sade också att samlingen skulle släppas “tidigt nästa år” (som i “tidigt 2019”) men så blev uppenbarligen inte fallet. Nu har vi emellertid fått ett nytt, spikat lanseringsdatum!

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy kommer således släppas den 9 april via Steam, där man redan nu kan förhandsköpa titeln för 30 runda euro (man ska inte förhandsköpa spel). Ace Attorney-serien kan beskrivs som peka-och-klicka-äventyr möter visuella romaner, och vi får följa försvarsadvokaten Phoenix Wright (som är nyutexaminerad i det första spelet) under väldigt dramatiska och högst animeinfluerade drabbningar i rättssalen, där alla är skyldiga tills motsatsen bevisas (genom att självsäkert peka med pekfingret och skrika “objection!”).

Här är trailern för Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy från förra hösten.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar