facebook_pixel
Peter Stormare är tillbaka i ny Call of Duty-reklamfilm

Peter Stormare är tillbaka i ny Call of Duty-reklamfilm

Först och främst: låt oss inte glömma att Activision rapporterade nytt rekordår för några veckor sedan, men ändå valde att säga upp nästan 800 anställda, samtidigt som man delade ut en 15 miljoner dollar stor bonus till den nya finanschefen Dennis Durkin. Hur många årslöner hade inte det räckt till liksom?

Den folkkäre svenske skådespelaren Peter Stormare är ändå Peter Stormare (har ni sett Varg, det är en grovt underskattad film!) och har nu dykt upp i en ny reklamfilm för Activisions flaggskeppsserie Call of Duty. Mer specifikt rör det sig om Black Ops 4, och Peter Stormare rycker återigen in för att ta sig an dina vardagsåtaganden, för att du ska få mer tid till övers att spela Black Ops 4 (som alldeles nyligen också fick lootlådor). Kan inte Peter Stormare ersätta Bobby Kotick som Acitvisions vd också när han ändå håller på?

Här är den nya reklamfilmen för Call of Duty: Black Ops 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar