facebook_pixel
Ny Total War: Three Kingdoms-video visar upp det mer traditionella kampanjläget

Ny Total War: Three Kingdoms-video visar upp det mer traditionella kampanjläget

Total War: Three Kingdoms skulle ursprungligen ha släppts hösten 2018, men har sedan dess försenats både en och två gånger, med den 23 maj som nuvarande releasedatum. Mycket har sagts om spelets “romansläge”, men nu har vi för första gången fått en titt på den mer realistiska kampanjen!

I den nya 23 minuter långa videon här nedan presenteras nämligen Records Mode, som till skillnad från Romance Mode inte kommer behandla Kinas historiska hjältar som oövervinnerliga vidunder, utan som helt vanliga människor. Den största skillnaden i Records Mode jämfört med Romance Mode är således det faktum att hjältarna inte strövar runt på egen hand, utan är en del av större trupper för en mer korrekt “historisk” känsla (därav namnet Records Mode, antar vi?). Hjältarna kommer också vara långt skörare i Records Mode.

Ytterligare en förändring de två lägena emellan är att striderna i Records Mode tar “30 procent längre”, detta på grund av att enheterna blir tröttare snabbare, vilket sänker skadan som de åsamkar fienderna. Resultatet är ett ökat fokus på spelarens val, att avgöra när det mest lönar sig att “investera i energi” och behålla ett övertag.

Här är den nya gameplayvideon om Total War: Three Kingdoms.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar