facebook_pixel
Ny Mortal Kombat 11-trailer tar spelvåldet till nästa nivå!

Ny Mortal Kombat 11-trailer tar spelvåldet till nästa nivå!

När Mortal Kombat 11 avslöjades under The Game Awards i slutet av fjolåret fick vi inte veta huruvida fightingspelet kommer till pc (eller när). För några veckor sedan, när spelet presenterades på allvar, blev det dock klart att spelet släpps till Steam också, sida vid sida med konsolversionerna.

Som sig bör när det vankas nya fightingspel kan vi även förvänta oss helt nya karaktärer. En av dem är Kabal, som med sina sylvassa tvillingkrokar tar seriens ökända fatalites till nästa nivå i trailern här nedan (i alla fall har jag inte sett en Mortal Kombat-fatality där mottagarens ögon ploppar ur skallen tidigare). Tidigare den här veckan sände även utvecklingsteamet hos Netherrealm Studios en livestream om Kabals debut, och du kan också se den arkiverade versionen av den här nedan tillsammans med den nya gameplaytrailern.

Mortal Kombat 11 släpps till Steam den 23 april. Här är den nya trailern och tisdagens livestream.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar