facebook_pixel
Ny Metro Exodus-trailer handlar om mardrömmar

Ny Metro Exodus-trailer handlar om mardrömmar

Metro Exodus har varit ett av de mest omtalade spelen de senaste veckorna, men av helt fel anledningar. Det hela började när Deep Silver utannonserade att spelet blir exklusivt för Epic Games Store i ett år, trots att man redan tagit emot förhandsköp via Steam, varpå recensionsbombande och bojkotthot följde.

Nu har vi emellertid fått en ny trailer där vi får bekanta oss med huvudrollen Artyoms livliga och väldigt filmiska actionmardrömmar (som även visar sig inkludera ett Wilhelm-skrik, bra drömt där Artyom). Metro Exodus kommer släppas den 15 februari som planerat (nästa veckas fredag) och det ska bli intressant att se om de senaste veckornas pr-karusell har någon verkligt påtaglig inverkan på försäljningen, och huruvida Metro Exodus rentav kan ge Far Cry: New Dawn en rejäl kamp, då även Ubisofts fps-postapokalyps släpps samma dag.

Här är den nya trailern för Metro Exodus.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar