facebook_pixel
Snart är det dags för Anthem så här kommer en ny trailer

Snart är det dags för Anthem så här kommer en ny trailer

Vi är nu mindre än två veckor från att vi kan lägga vantarna på Anthem. Därför är det nu dags att bli fett hype på riktigt, yo, och det innebär givetvis en helt ny trailer.

Som ni kanske minns är det lite otydligt när exakt Anthem faktiskt släpps, så till den milda grad att EA tvingades släppa ett diagram för att klargöra saken. Origin Access Premier-användare kan exempelvis börja spela redan den 15e februari, men de flesta av oss får vänta till den 22a.

Oavsett hur lång tid det tar innan vi kan lägga våra labbar på Anthem så är det snart här. Så därför tycker jag att vi tar en titt på spelets launch trailer:

Inte mycket nu info förvisso, men vi får se några sekvenser från spelets högoktaniga action. Om du klarar av den generiska trailer-musiken med de exploderande trummorna, det vill säga.

Än så länge är det svårt att avgöra vad vi ska tro om Anthem. PC Gamer är ett Bioware-vänligt hus, men problemen med den offentliga demon gör oss oroliga. Om Anthem inte lever upp till EAs högt ställda förväntningar kan vi nog tyvärr räkna med att det är det sista vi ser från Mass Effect-skaparna.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar