facebook_pixel
Microsofts Superbowl-reklam om spelkontroller rör tittare till tårar

Microsofts Superbowl-reklam om spelkontroller rör tittare till tårar

När jag var tuff tonåring grät jag aldrig, men under de senaste tio åren har jag blivit rejält blödig. Jag brukar skylla den här utvecklingen på mitt animetittande (jag verkar vara väldigt mottaglig för japanskt melodrama) men nu har jag första gången gråtit till en reklamfilm också! Achievement unlocked?

Mer specifikt handlar det om Microsofts Superbowl-reklam (grattis Tom Brady?) för Xbox Adaptive Controller, som även kan användas på Windows 10 och inhandlas för 100 dollar här. I reklamfilmen får vi följa med flera barn med olika handikapp, som numera kan spela spel utan alltför stora svårigheter tack vare Microsofts flexibla styrdon. Om du är intresserad (och det är du!) så är det under “he’s not different when he plays” som det brister totalt för mig, och jag vågar nog tro att samma sak kommer hända en hel del av er också.

Här är den förlängda versionen av Superbowl-reklamen för Xbox Adaptive Controller.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar