facebook_pixel
Lovecraft-äventyret The Sinking City verkar försenas till slutet av maj

Lovecraft-äventyret The Sinking City verkar försenas till slutet av maj

Förra våren bekantade vi oss med The Sinking City, ett nytt Lovecraft-inspirerat äventyr av Sherlock Holmes-utvecklarna Frogwares. Spelet äger rum under 1920-talet i Oakmont, Massachusetts, en stad som lider av övernaturliga översvämningar, och spelarens uppgift blir att ta reda på varför de sker.

Fram tills alldeles nyligen hade The Sinking City lanseringsdatumet den 21 mars på Steam, men som Onlysp så vänligt påpekar har datumet nu ändrats till det betydligt mindre exakta “2019”. Samtidigt har också Amazon uppdaterat lanseringsdatumet för konsolversionerna till den 31 maj 2019, vilket mycket väl kan vara den nya, tilltänkta releasedagen, även om vi inte fått någon bekräftelse av Frogwares eller Big Ben Interactive själva ännu. Hur som helst väntar åtminstone jag gärna några extra månader på det här spelet, i hopp om att det äntligen ska bli Frogwares definitiva genombrott på den breda spelmarknaden. Det vore sannerligen på tiden!

Här är en gameplaygenomgång av The Sinking City från förra sommaren.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar