facebook_pixel
Kolla in de första 12 minuterna i Far Cry: New Dawn

Kolla in de första 12 minuterna i Far Cry: New Dawn

Tidigare idag publicerade vi vår recension av Far Cry: New Dawn – en semiuppföljare till fjolårets Far Cry 5, där spelaren får utforska ett postapokalyptiskt Hope County – och Jerry Fogselius delade ut betyget 75 procent tillsammans med den träffande motiveringen “Färg Cry 5“. Ganska bra där, Jerry, ganska bra.

Under gårdagen laddade även Ubisoft upp en video bestående av de första 12 minuterna i Far Cry: New Dawn, som du kan se här nedan tillsammans med den pinfärska lanseringstrailern. Precis som brukligt i Far Cry-serien vankas det färgstarka (och färggranna) skurkar, den här gången i form av tvillingsystrarna Lou och Mickey, som rullar in med sin Mad Max-karavan för att ställa till med besvär för spelaren. Ganska klassiskt Far Cry med andra ord, och förmodligen främst ett spel för dig som vill ha mer Far Cry 5 och inte särskilt mycket mer än så.

Här är introt och lanseringstrailern för Far Cry: New Dawn.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar