facebook_pixel
Knarkspelet Weedcraft Inc har fått ny gameplay-trailer

Knarkspelet Weedcraft Inc har fått ny gameplay-trailer

I höstas presenterade Devolver Digital och Vile Monarch det nya managementspelet Weedcraft Inc, och knarkskämten lät sannerligen inte vänta på sig! Och nu har man släppt både en ny gameplaytrailer och offentliggjort ett tilltänkt lanseringsdatum; Weedcraft Inc släpps någon gång i april via Steam.

Som synes i gamplaytrailern så kommer man få odla gräs i mängder, forma partnerskap, tampas med rivaler, påverka lagens långa arm genom att stifta nya lagar, vårda sina plantor och forska fram nya, anställa ny personal och slutligen dra in massor med pengar. Spelet beskrivs också som “irrelevant” av Devolver Digital, så vi antar att svårighetsgraden inte kommer bli skyhög direkt, vilket säkert är uppskattat för spelets tilltänkta kundbas.

Här är den nya gameplaytrailern för Weedcraft Inc.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar