facebook_pixel
Kingdom Come: Deliverance firar 2 miljoner sålda exemplar

Kingdom Come: Deliverance firar 2 miljoner sålda exemplar

Den 13 februari 2018 släpptes det medeltida rollspelet Kingdom Come: Deliverance, och undertecknad förärade det med hela 88 procent i vår recension. Och nu, för några dagar sedan, kunde utvecklarna Warhorse Studios berätta att man sålt 2 miljoner exemplar av spelet, den första födelsedagen till ära!

I tweeten här nedan hittar du också en massa annan festlig statistik, såsom att man sålt över 500 000 dlc-paket, och att pc-versionen stått för över hälften av de sålda exemplaren. Därtill visades Kingdom Come: Deliverance-streams över 13 miljoner gånger online, och så närvarade spelet upp under 40 världsomspännande event. Övrig kuriosa förtäljer också att spelets manus består av 2200 sidor av text (ungefär 4,1 miljoner bokstäver) samt att 50 skådespelare spelade in över 45 000 repliker. Tidigare den här veckan meddelade även THQ Nordic att de köpt upp Warhorse Studios tillsammans med de kompletta rättigheterna till Kingdom Come: Deliverance, så förhoppningsvis kommer vi få se väldigt mycket mer av den här serien inom en inte alltför avlägsen framtid.

Här är tweeten om den nya försäljningsmilstolpen för Kingdom Come: Deliverance.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar