facebook_pixel
Kan Chappie vara på väg att bli spelbar hjälte i Apex Legends?

Kan Chappie vara på väg att bli spelbar hjälte i Apex Legends?

Av någon anledning har District 9-regissören Neill Blomklamp figurerat flitigt på dessa sidor de senaste veckorna; först när han besökte Total War-skaparna Creative Assembly för att kolla in deras nya fps, och sedan när det visade sig att han hade regisserat en live action-trailer för Bioware-skjutaren Anthem.

Eftersom både Anthem och Respawn Entertainments nya battle royale-skjutare Apex Legends ges ut av Electronic Arts känns därför följande Twitter-konversation mer meningsfull än vad annars kanske vore fallet – Neill Blomkamp konstaterade kort att ett Apex Legends-gästspel av hans älskvärda robot Chappie (från filmen Chappie) ofta efterfrågas av fansen, och att han personligen tycker att det är en bra idé.

Han fick sedan nästintill omedelbart medhåll av Respawn-grundaren Vince Zampella, och eftersom Chappie åtminstone i mitt tycke skulle passa in alldeles utmärkt i Apex Legends både attityd- och färdighetsmässigt så borde det bara vara att tuta och köra (bortsett från eventuella rättighetstrassel då).

Här är Neill Blomkamps och Vince Zampellas Twitter-konversation.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar