facebook_pixel
John Romeros Doom-uppföljare Sigil försenas till april

John Romeros Doom-uppföljare Sigil försenas till april

I slutet av fjolåret avslöjade den ursprungliga Doom-skaparen John Romero en “andlig femte episod” till Ultimate Doom, kallad för Sigil. Lanseringsdatumet sades vid tillfället vara spikat till någon gång i februari, men eftersom februari nästan är slut nu har det alldeles uppenbart uppstått problem.

Mycket riktigt har John Romero också bekräftat att Sigil försenas till april. Dock verkar det inte bero på några egentliga problem med själva spelet, utan snarare verkar det som att det är Big Box- och Beast Box-utgåvorna (den sistnämnda bjuder på en staty föreställande John Romeros spikspetsade huvud!) som stött på förhinder, vilket också lett till att den digitala gratisversionen av Sigil skjuts upp, vilket förmodligen bara är rättvist eftersom de spelare som faktiskt betalat för sig förtjänar att kunna börja spela sina utgåvor samtidigt som alla andra.

Här är Sigils presentationsvideo från slutet av fjolåret.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar