facebook_pixel
Jämmer och elände! Untitled Goose Game försenas!

Jämmer och elände! Untitled Goose Game försenas!

Förälskelsen var omedelbar när jag för första gången lade ögonenUntitled Goose Game hösten 2017. Man spelar som en gås och gör det som gäss gör allra bäst: att jäklas med människor, stjäla deras smörgåsar, kasta bort deras nycklar och givetvis väsnas som bara den (med en “honk”-knapp!).

I slutet av förra sommaren försäkrade utvecklarna House House oss om att Untitled Goose Game (som blivit den officiella titeln eftersom den är fantastisk) skulle släppas “i början av 2019”, men nu har man tyvärr tvingats krypa till korset för att medge att spelet försenas till senare i år. Exakt hur mycket längre väntan blir vet vi inte, men House House säger att de vill göra “det bästa möjliga gåsspelet”, och på något annat sätt vill jag inte ha det.

Här är House Houses tweet om förseningen av Untitled Goose Game.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar