facebook_pixel
Imperator: Rome har fått releasedatum, Paradox firar med finfin Humble Bundle!

Imperator: Rome har fått releasedatum, Paradox firar med finfin Humble Bundle!

Förra våren utannonserade svenska strategijättarna Paradox Interactive den nya “grand strategy”-titeln Imperator: Rome. För några månader sedan, i november, publicerade vi också en stor förhandstitt på spelet, och nu har man släppt en ny storytrailer som avslöjar att lanseringen inträffar den 25 april.

Men det är inte allt i Paradox-väg vi har att bjuda på denna vackra men svinkalla februarionsdag – Paradox Interactive har nämligen också sjösatt en ny, extremt attraktiv Humble Bundle, där blott 1 dollar ger dig Age of Wonders 2: The Wizard’s Throne, Darkest Hour: A Hearts of Iron Game, Magicka 2 och Crusader Kings 2.

Utöka potten till mer än medelsumman (just nu 6 dollar och 45 cent) så får du också Age of Wonders 3, Crusader Kings 2: The Old Gods samt Europa Universalis IV, och slutligen – för 12 dollar eller mer – toppas anrättningen med Steel Division: Normandy 44, Age of Wonders 3 – Deluxe Edition DLC, Magicka 2 Deluxe Edition DLC och Europa Universalis IV – El Dorado. Mer än tillräckligt för att sysselsätta dig fram till den 25 april!

Här är den nya storytrailern för Imperator: Rome.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar