facebook_pixel
Human: Fall Flat har sålt fem miljoner exemplar, firar med gratis skins

Human: Fall Flat har sålt fem miljoner exemplar, firar med gratis skins

Fem miljoner sålda exemplar är något som de flesta spel inte ens kan drömma om, speciellt inom indiesfären. Ändå har No Brakes Games och Curve Digitals Human: Fall Flat lyckats uppnå just den här siffran, något som man firar med både halva priset på Steam, och gratis skins med kinesiskt nyårstema!

De nya skinsen ifråga är fyra till antalet, och inkluderar Three Little Pigs (grisens år!), Rodeo Clown, Cowboy och Hiker. Vi på PC Gamer recenserade Human: Fall Flat när det begav sig sommaren 2016 (Mats Nylund delade ut 79 fröjdefulla procent) men om jag själv tillåts spekulera så är nog utvecklarnas ihållande jobb med spelets online-co-op-del efter releasen den främsta anledningen bakom framgångarna (och påföljande exponering via streamingplattformar). Vi bör även komma ihåg att Human: Fall Flat ingick i en supersmarrig Humble Bundle sommaren 2017, ett erbjudande som jag verkligen ångrar att jag inte nappade på så här i efterhand.

Här Curve Digitals tweet om de osannolika framgångarna för Human: Fall Flat.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar