facebook_pixel
Hollow Knight: Silksong är en fullfjädrad uppföljare, kolla in debuttrailern!

Hollow Knight: Silksong är en fullfjädrad uppföljare, kolla in debuttrailern!

Hollow Knight lanserades under 2017, och togs emot av en hyllningsartad kritikerkår. Rikard Olsson gav dock spelet “endast” 78 procent i vår recension, ett betyg som han senare medgett var rejält i underkant, då Hollow Knight utvecklats till ett av hans favoritspel de senaste åren. Och nu får vi en uppföljare!

Nedan kan du kolla in debuttrailern för Hollow Knight: Silksong, tillsammans med en tjugo minuter lång video där Team Cherry diskuterar spelet. Hollow Knight: Silksong var ursprungligen tänkt som ett dlc (man utlovade en spelbar Hornet redan under Kickstarter-kampanjen) men har nu växt till ett helt nytt, enormt äventyr (“som fortfarande växer”) där spelaren får utforska en helt ny värld, upptäcka nya krafter, slåss mot oändliga horder av insekter och bestar samt upptäcka uråldriga hemligheter anknutna till Hornets natur och hennes förflutna.

Hollow Knight: Silksong här ännu inget releasedatum. Här debuttrailern och Team Cherrys diskussionsvideo.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar