facebook_pixel
Här är den första trailern för Chernobylite

Här är den första trailern för Chernobylite

Tidigare den här veckan, i onsdags, kollade vi in den första teasertrailern för polska Get Even-utvecklarna The Farm 51:s nya överlevnadsskräckis Chernobylite. Och nu har vi, precis som utlovat, fått den första egentliga trailern, och spelet fortsätter utlova guld och mysigt radioaktiva skogar!

Chernobylite har även fått en produktsida på Steam, där vi kan läsa att spelet kommer bjuda på en “skräckinjagande korrekt 3d-skannad återskapelse av Tjernobyls uteslutningszon”, tillsammans med “naturliga och övernaturliga hot”, “en ickelinjär sci-fi-skräckberättelse” och “vilda kreatur som forsar in från en alternativ verklighet”. Därtill kommer zonen också krylla av “stalkers” som du kan samarbeta med eller tävla mot, och spelarkaraktären ska vara en expert på fysik och kemi, något som kommer reflekteras i spelets crafting-mekanik.

Chernobylite släpps någon gång i höst. Här är debuttrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar