facebook_pixel
Frontier Developments släpper ett nytt spel redan i år

Frontier Developments släpper ett nytt spel redan i år

Frontier Developments har gett oss många anledningar att lita på dem. Om man står bakom Elite Dangerous, Planet Coaster, Jurassic World Evolution, och RollerCoaster Tycoon är ens legendstatus befogad.

Så när studion annonserar att de har ett nytt spel på gång som dessutom ska baseras på ett helt nytt IP, då är det värt att spetsa öronen. Det är tack vare företagets delårsrapport som vi nås av just den nyheten. Där går det nämligen att finna följande:

– Frontier har som mål att fortsätta växa sin portfolio, stödja existerande varumärken och samtidigt investera i nya titlar. Utvecklingen av Frontiers fjärde spelserie är på gång, men ett släpp planerat för senare i 2019.

Ja, det är ju knappast något otydligt uttalande. Frontier har ett helt nytt varumärke på gång som de kommer lansera redan i år, samtidigt som de fortsätter utveckla sina existerande spel. I skrivande stund är det här precis allt vi vet, men ni kan lita på att vi kommer följa det här närmare under årets gång.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar