facebook_pixel
Fortnites nästa battle pass är gratis, men du måste spela Fortnite för att få det

Fortnites nästa battle pass är gratis, men du måste spela Fortnite för att få det

Idag är det, som du kanske har märkt, Alla hjärtans dag. Detta faktum har inte undgått de uppmärksamma flickorna och pojkarna hos Epic Games, och därför har man sjösatt en överraskning, som ger dig ett gratis battle pass i Fortnite i utbyte mot att du slutför 13 in-game-utmaningar innan den 27 februari.

Mer specifikt rör det sig om battle passet för den kommande åttonde säsongen (som förmodligen blir en ren Game of Thrones-fest?) och med dess hjälp kommer du få omedelbar tillgång till två nya dräkter när säsong 8 väl drar igång, med möjlighet att låsa upp ytterligare fem. Därtill, för att uppmärksamma Alla hjärtans dag ytterligare, kan du ge bort en Heartspan Glider helt gratis till valfri spelare fram till sent imorgon kväll. Mysigt värre!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar