facebook_pixel
Fortnite utlovar pirattema för säsong 8

Fortnite utlovar pirattema för säsong 8

Undertecknad må vara ett erkänt orakel, men till och med jag kan ha fel. Jag var bergsäker på att säsong 8 av Fortnite skulle få Game of Thrones-tema, med tanke på att iszombier introducerades tidigare i år, följda av diverse drakägg som antydde en Fortnite-version av den centrala konflikten i tv-serien.

Så blir (förmodligen) inte fallet då Epic Games tagit till Twitter för att så gott som definitivt slå fast att säsong 8 kommer få pirattema, eller i alla fall väldigt många begravda skatter och krokhänder (och det är ju ganska sjörövaraktiga saker). Således kan vi se fram emot otaliga genomusla Jack Sparrow-imitationer på Twitch de kommande veckorna, speciellt eftersom battle passet för säsong 8 är helt gratis, i alla fall om du utför 13 specificerade in-game-utmaningar innan den 27 februari. Ännu hinner du om du lägger manken till!

Säsong 8 drar igång nu på torsdag, den 28 februari. Och vem vet, kanske Epic Games bara drar ut på Game of Thrones-grejerna till nästa säsong istället, för att tajma Game of Thrones-premiären perfekt den 14 april?

Här är Epic Games tweet om Fortnites åttonde säsong.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar