facebook_pixel
Fortnite: Säsong 8 är här, kolla in trailern och nya battle pass-videon

Fortnite: Säsong 8 är här, kolla in trailern och nya battle pass-videon

I måndags skrev vi en ramsa om Fortnite: Säsong 8, och konstaterade att det sannolikt blir en del usla Jack Sparrow-imitationer på Twitch de närmaste veckorna. Och nu har Epic Games presenterat säsong 8 i dess helhet, både via en filmisk trailer, en överblick av det nya battle passet och patchanteckningar!

Det är en hel del att bita i, minst sagt, men bland höjdpunkterna hittar vi dansande bananer, hundar i ryggsäckar, piratkanoner (som du kan använda för att avfyra dig själv i Sea of Thieves-stil) samt en vulkan, vars tillhörande lava kan skada dig och få dig att studsa tillbaka om du vidrör pölarnas yta. Epic Games har också “förlängt Infinite Dab-längden från 11 timmar till 12 timmar i lobbyn”, för att det tydligen är något som spelarna behöver, och kanske rentav har efterfrågat? Ibland känner jag mig verkligen gammal och grinig på allvar!

Forntite: Säsong 8 drar igång ikväll. Här är trailern och videon om det nya battle passet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar