facebook_pixel
Fortnite kommer kanske introducera ett respawn-system

Fortnite kommer kanske introducera ett respawn-system

Epic Games överväger att introducera ett revolutionerande tillägg till sin enormt populära battle royale-gigant Fortnite. Nyheter har nämligen nått oss att utvecklaren ser på möjligheten att låta spelare respawna.

Ett battle royale-spel med respawns? Vilket koncept! Förvisso är det ett koncept som vi redan sett i Apex Legends (recension), men att det kan hamna i Epics dundersuccé är likväl anmärkningsvärt.

Nyheten kommer i vilket fall från producenten Zack Estep som i en AMA på Reddit svarade på frågan om de är öppna för respawns i Fortnite:

– Vi har funderat på och utforskat den mekaniken ett bra tag. Vi vill vara säkra på att vi ger den tiden som krävs så att vi förstår exakt hur det kommer påverka spelets helhet.

Han avslutar med att kryptiskt lova fler uppdateringarna inför Säsong 8. När vi vet mer återkommer vi givetvis i ärendet.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar