facebook_pixel
Första uppdraget i Hitman 2 har gjorts gratis för alla

Första uppdraget i Hitman 2 har gjorts gratis för alla

Förra hösten släpptes Hitman 2, ett mördarspel som Erik Bergérus ansåg vara smått fantastiskt (recension). Och nu har danska Io Interactive gått och gjort det allra första uppdraget helt gratis att spela, och du kan ladda ner det precis nu via Steam, där fullversionen också har en maffig rea.

Nedan kan du kolla in en trailer för Hitman 2 – Starter Pack, och om gratisuppdraget (som tycks utspela sig i någon form av havsbelägen lyxvilla?) ger dig blodad tand (och blodig pianotråd) så kostar fullversionen av Hitman 2 37 euro och 79 cent (37 procents rea) under drygt ett dygn framöver. Visst, inte världens mest generösa erbjudande, men om du suktat efter det här spelet sedan i fjol så kanske det är dags att slå till nu?

Här är trailern för Hitman 2 – Starter Pack.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar