facebook_pixel
Förboka The Division 2, få ytterligare ett Ubisoft-spel utan extra kostnad

Förboka The Division 2, få ytterligare ett Ubisoft-spel utan extra kostnad

För det första: du ska inte förhandsboka spel. Detta har lett oss till situationen vi befinner oss i idag, med betatester exklusiva för förhandsbokare, tjuvstartsperioder och exklusivt dlc. Men om du ändå ska spela The Division 2, oavsett hur instabilt det kan vara vid lanseringen, så kanske detta kan vara av intresse?

Ubisoft har nämligen inlett en förhandsbokningskampanj för The Division 2 (både för Uplay- och Epic Games Store-versionerna) där du får välja ett av tre äldre Ubisoft-spel, som blir ditt utan extra kostnad. Det handlar om standardutgåvorna av Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2 eller Far Cry: Primal, och erbjudandet varar till “innan den 14 mars” (den 13 mars?) det vill säga dagen före The Division 2 släpps. Spelare kommer sedan få tillgång till sitt valda gratisspel via Uplay-biblioteket (gratisspelen finns inte på Epic Games Store) från och med den 15 mars, men man har ända fram till den 31 mars på sig att fatta sitt slutgiltiga beslut i ärendet.

The Division 2 kommer också få en öppen beta mellan den 1 och 4 mars.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar