facebook_pixel
EA utlovar ytterligare “Titanfall-upplevelser”, mer Plants vs. Zombies och Need for Speed

EA utlovar ytterligare “Titanfall-upplevelser”, mer Plants vs. Zombies och Need for Speed

Nu är jag förvirrad. Battle royale-spelet Apex Legends lanserades under måndagskvällen, och i samband med relaterade intervjuer avslöjade utvecklarna Respawn Entertainment att “Titanfall 3 inte är under utveckling”. Ändå har både Respawn och Electronic Arts gått och utlovat “mer Titanfall” senare i år!

Det hela framgår i Electronic Arts försäljningsrapport över det tredje finanskvartalet (det vill säga fjolårets tre sista kalendermånader) där vd:n Andrew Wilson säger att Respawn Entertainment kommer använda Apex Legends som “en ramp för att leverera en verkligt kreativ version av vad Titanfall är i premium-kontext senare i år”. I samma veva tog Vince Zampella hos Respawn till Twitter för att säga att “vi jobbar också på mer Titanfall för senare i år”. Med andra ord: inget fullfjädrat Titanfall 3, men väl ytterligare Titanfall-innehåll som inte nödvändigtvis är direkt knutet till Apex Legends? Kanske?

I Electronic Arts finansrapport nämner Andrew Wilson också “nya Plants vs. Zombies– och Need for Speed-titlar” (förmodligen Garden Warfare 3 i det förstnämnda fallet) och att Star Wars Jedi: Fallen Order (även det utvecklat av Respawn) fortfarande är på väg mot lansering någon gång under hösten (trots att tidigare rapporter antytt att spelet kan dröja till 2020). Varken Plants vs. Zombies eller Need for Speed har specificerade lanseringsfönster, så vi kan nog kallt anta att bägge lanseras nästa år som allra tidigast.

Här är Vince Zampellas tweet om “mer Titanfall“.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar