facebook_pixel
District 9-regissören släpper kortfilm med Anthem-tema imorgon, kolla in teasern!

District 9-regissören släpper kortfilm med Anthem-tema imorgon, kolla in teasern!

När District 9-regissören Neill Blomkamp (han har tydligen två L i sitt namn, förlåt!) inte besöker Creative Assembly för att kolla in deras nya fps så animerar han kortfilmer åt Bioware, eller närmare bestämt rollspelsstudions kommande lootskjutare Anthem. Kolla in teasern inför morgondagens premiär!

Kortfilmen i fråga kallas för Conviction: An Anthem Story, och av teasern att döma utläser åtminstone jag en milt psykologisk historia? Anthem är, för de av er som inte visste det, namnet på den den urkraft som existerar i Biowares nya speluniversum (Anthem of Creation). Anthem har existerat sedan “tidens början”, och kan kanaliseras genom reliker som som gudarna (Shapers) lämnat efter sig. I Neill Blomkamps teaser yttras orden “Anthem forsar genom ditt sinne”, därav mina misstankar om att allt kanske inte är fullständigt glasklart.

Anthem släpps den 22 februari. Här är Neill Blomkamps kortfilmsteaser.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar