facebook_pixel
Den andliga Burnout-uppföljaren Dangerous Driving släpps den 9 april

Den andliga Burnout-uppföljaren Dangerous Driving släpps den 9 april

Det finns få spel här i världen som gör mig lika lycklig som Burnout 3: Takedown. Efter några minuter med spelet tas jag tillbaka till min gamla studiebostad och minimala fet-tv, till en tid när saker var mindre komplicerade och det räckte med att preja bilar av vägen för att göra en medioker dag fantastisk.

Och nu kommer en andlig uppföljare till den gamla skolans Burnout-spel; vi har förvisso redan fått kraschsimulatorn Danger Zone (och dess uppföljare!) men nu kommer Criterion-avhopparna hos Three Fields Entertainment även släppa Dangerous Driving, som koncentrerar sig på att återskapa de mer rättframma tävlingstyperna. Spelet kommer bjuda på 30 banor spridda över sju olika miljöer, och bjuda på spellägen som Takedown, Eliminator och Road Rage, med stöd för både “obarmhärtiga AI-förare” och upp till åtta spelare online.

Dangerous Driving släpps via Epic Games Store den 9 april. Här är en ny trailer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar