facebook_pixel
Den öppna Trials Rising-betan har dragit igång, kolla in nya trailern!

Den öppna Trials Rising-betan har dragit igång, kolla in nya trailern!

Vad ska du göra i helgen? Själv tänkte jag spela Trials Rising tills ögonen blöder, i syfte att leverera en recension i början av nästa vecka. Men om du vill spela Redlynx nya motorcykelplattformare redan nu så kan du göra det, då en öppen beta drog igång via Uplay under gårdagen och varar ända till måndag!

Den öppna betan för Trials Rising bjuder på 18 banor (åtta av dem är spelbara i multiplayer, och fyra av dem är tutorials) med 25 “kontrakt” (specifika uppdragsmål), spridda över svårighetsgraderna easy till extreme. Man kan köra fem olika motorcyklar (Squid, Rhino, Manti, Helium och tvåspelarscykeln Tandem) och ges dessutom möjligheten att låsa upp det exklusiva föremålet Turbo Bike Exhaust för Helium-cykeln, för användande i fullversionen av Trials Rising (som släpps på tisdag, den 26 februari, dagen efter betans avslutning).

Här är en ny trailer, den öppna Trials Rising-betan till ära.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar