facebook_pixel
Den öppna The Division 2-betan äger rum mellan den 1 och 4 mars!

Den öppna The Division 2-betan äger rum mellan den 1 och 4 mars!

Under gårdagen rapporterade vi att Ubisoft råkade bekräfta en öppen beta för The Divison 2 under en livestream. Och nu, eftersom den så kallade “hemligheten” redan är vida känd, har man bekräftat det kommande öppna betatestet i officiell kapacitet, och det kommer äga rum mellan den 1 och 4 mars.

Mycket mer än så vet vi inte ännu, men förhoppningsvis har Massive Entertainment lyckats åtgärda de grövsta av de rapporterade buggarna från den stängda betan (bland annat krascher under “längre sessioner”, inklusive en som ofta inträffade under samma bosstrid, flera gånger i rad för samma spelare). Fullversionen av The Division 2 kommer sedan släppas den 15 mars, så Massive Entertainment ger sig själva åtminstone två arbetsveckors tid att åtgärda eventuella existerande problem, tillsammans med nya som sannolikt kommer dyka upp.

Här är en tweet om den kommande öppna betan för The Division 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar