facebook_pixel
Call of Duty- och Dead Space-regissören Michael Condrey grundar 2K-studio

Call of Duty- och Dead Space-regissören Michael Condrey grundar 2K-studio

För drygt ett år sedan lämnade Glen Schofield och Michael Condrey Sledgehammer Games, studion som de bägge grundade 2009, och nu senast gav oss Call of Duty: WWII. De antog istället nya roller inom Activision, men Schofield gick vidare redan i slutet av fjolåret, och nu har Condrey följt samma melodi.

Till skillnad från Schofield (som just nu har ledigt och funderar på framtiden) har Condrey omedelbart hoppat i säng med Take-Two Games, för att grunda en ny tills vidare namnlös 2K-studio i Silicon Valley. I den officiella pressreleasen utlovar Take-Two “kreativ frihet för att utveckla studions vision och långsiktiga projekt”, och man är måna om att nämna det faktum att Condrey regisserat både Call of Duty och Dead Space (under hans tid hos numera nedlagda Visceral Games). Vågar vi kanske hoppas på ett nytt linjärt actionäventyr?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar