facebook_pixel
Blizzard teasar nästa Overwatch-hjälte som förmodligen är en fransk healer

Blizzard teasar nästa Overwatch-hjälte som förmodligen är en fransk healer

Overwatch bara fortsätter att trumma på trots att battle royale-febern har drabbat världen. En stor anledning till spelets fortsatta framgång är hur dess hjältar omfamnats av spelarna. Därför är det alltid intressant när Blizzard börjar tissla och tassla om ett nytt tillskott, vilket de nu återigen gjort.

Den här gången är det via ett brev som publicerats Overwatchs officiella hemsida. Brevet beskriver ett försök av en Captain Cuerva att tillfångata eller eliminera en mystisk figur kallad Jean-Baptiste Augustin. I brevet, som är det sista någon hört från teamet, beskrivs Baptiste så här:

– Jag har aldrig sett en läkare som är så träffsäker, och hans anpassningsförmåga är en sällsynt talang. Alla har vi sett vår beskärda del konflikt, men Baptiste är byggd för att överleva,

Detta kan mycket väl hinta om att Baptiste är nästa hjälte till Overwatchs redan knökfulla stall. Om vi ska extrapolera från beskrivningen kan vi gissa att han kommer vara en kombination av healer och kanske sniper. Eventuellt kan  Baptistes “anpassningsförmåga” hinta om möjligheten att kamoflera sig, vilket är en redig förmåga för en skarpskjutare. Att han är fransman är dessutom passande då en ny bana baserad på Paris nyligen dök upp på spelets testservrar.

Hur som helst så lär vi få fler svar snart. Blizzard brukar annonsera nya hjältar ganska snart efter att de börjar droppa ledtrådar, så om det finns en fransk healer där ute kommer vi nog vet mer inom kort.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar