facebook_pixel
Bekräftat: Total War-studion gör förstapersonsskjutare!

Bekräftat: Total War-studion gör förstapersonsskjutare!

Förra sommaren sökte Total War– och Alien: Isolation-utvecklarna Creative Assembly personal för “en taktisk förstapersonsskjutare baserad på ett helt nytt varumärke”. Och nu har man tagit till Twitter för att bekräfta det nya spelets existens i det publika rummet för allra första gången.

I tweeten, som du kan se här nedan, berättar Creative Assembly att Neil Blomkamp (regissören bakom den moderna sci-fi-klassikern District 9) besökt studion för en “bakom-kulisserna-titt på utvecklingen av vårt splitternya fps-ip!”. Något mer avslöjas inte, men det faktum att det är just Neil Blomkamps besök som man valt att göra publikt antyder onekligen en ny, smutsig sci-fi-värld med riktigt feta vapen (vem minns inte Arc Gun från District 9 liksom?) där Neil Blomkamp måhända kan erbjuda användbar input.

Här är Creative Assemblys tweet om Neil Blomkamps studiobesök.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar