facebook_pixel
Assassin’s Creed 3 Remastered släpps den 29 mars, kolla in ny jämförelsetrailer

Assassin’s Creed 3 Remastered släpps den 29 mars, kolla in ny jämförelsetrailer

Förra hösten uppmärksammade vi det faktum att Assassin’s Creed 3 (och Assassin’s Creed Liberation, har det visat sig) kommer få remaster-behandlingen. Nu har vi fått en ny trailer som ger oss ett spikat lanseringsdatum, den 29 mars, tillsammans med jämförelser av de nya och gamla versionerna.

Den mest iögonfallande skillnaden, som du förmodligen redan noterat när du såg bilden här ovan, är den betydligt varmare ljussättningen i remastern – nästintill varje scen badar i solljus, och till och med inomhus framstår färgerna som betydligt mer… orangea. Därtill, som vi redan visste sedan tidigare, kommer Assassin’s Creed 3 Remastered bjuda på “tätare folkmassor” och “ett flertal features som justerats och moderniserats”, och om du betalat för season passet till Assassin’s Creed Odyssey så blir bägge spelen dina utan extra kostnad, inklusive allt släppt enspelar-dlc. Man kommer också kunna inhandla spelen var för sig om man föredrar det.

Här är den nya trailern för Assassin’s Creed 3 Remastered.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar