facebook_pixel
Apex Legends får sannolikt solo- och duolägen inom kort

Apex Legends får sannolikt solo- och duolägen inom kort

Respawn Entertainments nya battle royale-skjutare Apex Legends släpptes för en vecka sedan, och har redan skrapat ihop över 10 miljoner spelare. Man förväntade sig sannolikt inte en sådan succé eftersom man tills vidare enbart bjuder på ett spelalternativ, det vill säga squads med tre spelare vardera.

Men nu – när Apex Legends bevisat att det är här för att stanna – kan vi nog förvänta oss fler spellägen inom kort. Närmare bestämt solo- och duo-matcher (som funnits med från början i spel som Playerunknown’s Battlegrounds) eftersom datagrävare på internet har upptäckt termer som “2-man squads” och “solo mode” i spelkoden. Om det är som det verkar är spellägena redan klara för omedelbart bruk, och kommer enbart behöva aktiveras när Respawn Entertainment väl känner att de vill ha ytterligare en PR-boost för sitt spel.

Här är en tweet om de potentiella nyheterna i spelkoden.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar