facebook_pixel
Apex Legends är en braksuccé, har redan 10 miljoner spelare

Apex Legends är en braksuccé, har redan 10 miljoner spelare

Mellan Fortnite, Playerunknown’s Battlegrounds, Ring of Elysium och Call of Duty: Black Ops 4 började åtminstone jag tro att battle royale-marknaden hade blivit mättad. Så är uppenbarligen inte fallet, ty Respawn Enteratainments nykläckta Apex Legends gör fortsatt braksuccé, med 10 miljoner spelare!

Dessa siffror presenteras av Respawn-chefen Vince Zampella på spelets egna hemsida (och via hans tweet här nedan) där vi får reda på att de 10 miljonerna skrapades ihop på 72 timmar, och att 1 miljon av dem också har spelat samtidigt (vilket innebär att Apex Legends är mer populärt än Playerunknown’s Battlegrounds just nu, som hittills idag har drygt 700 000 samtidiga spelare som allra mest på Steam). Vince Zampella passar också, givetvis, på att basunera ut att “det här bara är början”, och att man har mycket mer i görningen för senare i år.

Här är Vince Zampellas tweet om spelbranschens senaste framgångssaga.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar