facebook_pixel
Anthems pc-kontroller kommer uppdateras igen nästa vecka

Anthems pc-kontroller kommer uppdateras igen nästa vecka

Under gårdagen släpptes Biowares nya onlineskjutare Anthem. Kanske? Beror lite grann på vem man frågar, den egentliga lanseringen inträffar nämligen nästa veckas fredag, den 22 februari, men sedan igår kan Origin Access Premier-prenumeranter spela spelet i dess helhet på grund av anledningar.

Under de två demoperioderna (för självklart fanns det två demoperioder, det är trots allt EA under 2019 vi talar om) fick Anthem kritik för dess halvgräddade pc-kontroller, även om Bioware redan på förhand utlovade att de kommer förbättras rejält. En del justeringar tycks vara implementerade redan nu (själv har jag inte spelat fullversionen av Anthem ännu, så jag kan inte uttala mig) men om du fortfarande upplever problem så har Biowares Michael Gamble också utlovat ytterligare förbättringar som en del av “dag ett”-patchen den 22 februari.

I övrigt tycks Anthem-servrarna må rätt bra just nu, även om vissa problem ställde till det de första timmarna. EA själva hävdar dock att de ska vara lösta vid det här laget, så förhoppningsvis får spelarna en smidig fortsatt helg!

Här är Michael Gambles löfte angående ytterligare förbättringar av pc-kontrollerna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar