facebook_pixel
Anthem-bugg skickar låglevelspelare till sista uppdraget

Anthem-bugg skickar låglevelspelare till sista uppdraget

Anthem lanserades (inte) i fredags, och självklart har spelare redan nått co-op-skjutarens allra sista uppdrag. De av er som spelat Anthem är säkert medvetna om att quickplay-alternativet inte är lika pålitligt som önskat, vilket nu resulterat i att låglevelspelare skickats raka vägen till sista uppdraget!

Twitch-streamearen Brandon Larned har fångat händelsen på band, då en level 3-spelare (som inte hade slutfört några storyuppdrag) plötsligt matchades in i sista uppdraget, till Brandon och gängets glada reaktioner. Via Twitter har Brandon också berättat att att emedan level 3-spelaren lämnade uppdraget efter spoilervarningar, så ersattes han inom kort av en level 2-spelare som dröjde kvar. Samtidigt rapporteras det också på Reddit om spelare med missvisande erfarenhetsnivåer, då en spelare som i själva verkat var level 16 visades som level 9 för andra spelare, vilket gör det svårt att lita på något överhuvudtaget i Anthem.

Dessa problem är minst sagt oroande, och kanske ett område som kräver en lite extra ingående översyn av Bioware inför inkommande fredags “riktiga” lansering? Här är Brandon Larneds tweet om nämnda incident.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar