facebook_pixel
Anno 1800 får öppet betatest helgen innan lanseringen

Anno 1800 får öppet betatest helgen innan lanseringen

Ursprungligen var det tänkt att Anno 1800 skulle ha släppts i slutet av februari, men alldeles nyligen försenades det till den 16 april. Nu har också Ubisoft och Blue Byte utannonserat att ett öppet betatest kommer äga rum mellan den 12 och 14 april, det vill säga helgen innan lanseringen!

Den här öppna betan är öppen i ordets rätta bemärkelse, ingen intresseanmälan krävs, utan det kommer vara fullständigt fritt fram för alla att ladda ner klienten via Uplay när den blir tillgänglig på fredagen den 12 april. Därtill har också Blue Byte utannonserat en livestream som du kommer kunna följa via Twitch från och med kl. 17:00 svensk tid imorgon eftermiddag, där man kommer gå igenom den nuvarande stängda betaversionen och ta emot stadsbyggarförslag från communityt. Vågar vi hoppas på ett bostadskvarter format som en gigantisk penis?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar