facebook_pixel
What Remains of Edith Finch blir nästa gratisspel på Epic Games Store

What Remains of Edith Finch blir nästa gratisspel på Epic Games Store

Epic Games Store drog igång för en månad sedan och har redan hunnit ge bort två gratisspel, närmare bestämt Subnautica och Super Meat Boy. Nya spel kommer ges bort varannan vecka, och nu har man avslöjat den tredje gratistiteln, närmare bestämt det extremt hyllade What Remains of Edith Finch!

Undertecknad recenserade spelet för den här tidningens räkning när det begav sig våren 2017, och även om jag inte blev lika förälskad som många andra (spelet kvalade in på redaktionens gemensamma topp 10-lista samma år) så rör det sig ändå om ett fantastiskt, nästintill makalöst berättartekniskt hantverk av Giant Sparrow, med en handfull riktigt starka scener som dröjer sig kvar i sinnet och minnet långt efteråt.

What Remains of Edith Finch kommer kunna laddas ner gratis via Epic Games Store mellan den 10 och 25 januari. Lägg till det på ditt konto någon gång under den tidsperioden och spelet är ditt för evigt!

Här är lanseringstrailern för What Remains of Edith Finch från våren 2017.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar