facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 4, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 4, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

PODCAST

Spelrum #13 – Vi blickar framåt – igen

av PCG-Redaktionen

“Redan en knapp månad in i 2019 har det varit ett minst sagt händelserikt år. Vad som kan tänkas ske i spelväg de övriga 11 månaderna är ämnet för dagen när Spelrum kastar på sig Saida-cosplayen och siar om framtiden.”

Bild från avsnitt 13 av Spelrum.

* * *

RECENSIONER

Resident Evil 2

av Erik Bergérus

Resident Evil 2 sätter på sätt och vis en guldstandard för moderna remakes, där såväl mekanik som narrativ förhöjts av en ny vision. Det är däremot alltså samtidigt i detta möte mellan gammalt och nytt som flera problem visar sig.”

Bild från Resident Evil 2.

* * *

Jon Shafer’s At the Gates

av Joakim Kilman

At the Gates kräver en del tålamod, inte minst på grund av ett något fattigt gränssnitt. Men samtidigt är det en säregen och intressant variant av ett beprövat grepp.”

Bild från At The Gates.

* * *

HÅRDVARA

Månadens hårdvara

av PCG-Redaktionen

“Vi testar det senaste i hårdvaruväg.”

* * *

VIDEOR

PC Gejmrar: Pillars of Eternity II – turordningsbaserade läget

av PCG-Redaktionen

* * *

PC Gejmrar: At the Gates

av PCG-Redaktionen

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar