facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 3, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 3, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

My Time at Portia

av Fredrik Eriksson

“Portia skildrar alltså livet efter undergången, men det har sällan gjorts så gemytligt. Glöm Fallout, för nu har postapokalypsen gått och blivit ekologisk.”

Bild från My Time At Portia.

* * *

Catherine Classic

av Benny Holmström

“Vissa kan tycka att handlingen spårar ur mot slutet, men personligen älskar jag den rakt igenom, och nickar gillande åt den Persona-doftande mytologin som blir mer och mer påtaglig ju längre in i spelet man kommer.”

Bild från Catherine Classic.

* * *

Dusk

av Mats Nylund

“Behöver vi en modern, snyggare och smartare version av Doom eller Quake, fylld av referenser till sina 90-talsföregångare? Nej, knappast. Men det går inte att förneka att det här är ett spel som visar upp ren och skär skaparglädje och oförfalskad nostalgi.”

Bild från Dusk.

* * *

Ace Combat 7: Skies Unknown

av Mats Nylund

Ace Combat 7 är lättuggat, flygspelens motsvarighet till att dra i sig ett rör Pringles framför tv:n utan att ens märka att man nått botten. Jag vill påstå att det här är det perfekta spelet att sätta sig med en bakissöndag”

Bild från Ace Combat 7: Skies Unknown.

* * *

PÅ GÅNG

The Division 2 – hands on

av Thomas Petersson

“Fördelen med ett andra spel i en serie är förstås just allt man har möjlighet att förbättra, något studion tagit fasta på. Man får nästan anstränga sig för att ha missat hur studion i två år lyssnat på och anpassat sig efter spelarcommynityt.”

* * *

VIDEOR

I afton spel med Serious Sam HD: The Second Encounter. Tror vi.

av PCG-Redaktionen

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar