facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 2, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 2, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

PODCAST

Spelrum #12 – Spelåret 2018

av PCG-Redaktionen

“Tolv långa månader har gått sedan Spelrum för första gången blinkade till på podhimlen. Det firar vi med att gå tillbaka där vi började och blicka bakåt mot det 2018 vi precis gör oss redo att lämna.”

Spelrum snackar om spelåret 2018.

* * *

RECENSIONER

Tales of Vesperia: Definitive Edition

av Benny Holmström

“Upplägget är befriande simpelt, och ditt glada äventyrargille är i ständig förändring – karaktärer lämnar och återvänder i ett rasande tempo som framgångsrikt säljer det faktum att alla har sina egna agendor. ”

* * *

VIDEOR

Dagens spellunch med Into the Breach. Tror vi.

av PCG-Redaktionen

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar