facebook_pixel
Trials-doftande Future Grind visar upp sig i ny trailer

Trials-doftande Future Grind visar upp sig i ny trailer

Trials Rising, den senaste motorcykelplattformaren av Redlynx, släpps den 12 februari. Innan dess får vi dock (kanske) det mer futuristiska alternativt Future Grind, där motorcyklarna dränks i neon och konstant voltar runt till tonerna av taktfast techno (antar jag, jag har ingen koll på musikgenrer).

Du kan läsa mer om Future GrindSteam, och kolla in den helt nya gameplaytrailern här nedan. Kanadensiska Milkbag Games utlovar bland annat “dussintals handgjorda banor som sätter dina färdigheter på prov”och “olika hojar med olika egenskaper”, tillsammans med ett kombosystem, leaderboards och möjligheten att omedelbart starta om banorna (i bästa Trials-stil då, antar vi). Vi har ännu inget lanseringsdatum för Future Grind, men åtminstone min magkänsla säger mig att spelet släpps mycket snart. Eller så måste jag bara gå och bajsa.

Här är den nya gameplaytrailern för Future Grind.

 

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar