facebook_pixel
Total War: Three Kingdoms visar upp sig i ny filmisk trailer

Total War: Three Kingdoms visar upp sig i ny filmisk trailer

För ett år sedan avslöjade Creative Assembly sitt Total War: Three Kingdoms, med planerad release hösten 2018. I somras sköt man ändå upp spelet till 2019, och i september avslöjade man det nya spikade lanseringsdatumet, den 7 mars 2019. Det är ganska snart, och därför har vi fått en ny filmisk trailer!

Total War: Three Kingdoms ämnar behålla sin kaka och samtidigt äta upp den, i form av två vitt skilda spellägen; dels har vi det traditionella, realistiska kampanjläget, där man gör upp i antikens Kina i gammal god Total War-stil. Vid sidan av detta har vi dock också “romansläget”, där hjältarna känns som sprungna ur Warcraft 3, och är betydligt mäktigare än den vanliga kanonmaten (inspirerade av romanen Romance of the Three Kingdoms).

Riktigt vackert tycks spelet bli också,. Miljöerna och spelvärlden tycks få betydligt mer kärlek än i de äldre Total War-spelen (upplever jag det som i alla fall, men så har jag aldrig spelet ett enda spel i den här serien!) med enorm växtlig variation och ett rikt djurliv bestående av bland annat pandor, rådjur, storkar och boskap.

Här är den nya trailern för Total War: Three Kingdoms.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar