facebook_pixel
THQ Nordic har plockat på sig rättigheterna för Outcast

THQ Nordic har plockat på sig rättigheterna för Outcast

Under fjolåret plockade THQ Nordic på sig fler varumärken än vad någon kan komma ihåg, däribland Carmageddon, Alone in the Dark och Koch Medias fullständiga katalog, inklusive Saints Row, Dead Island och Metro. Och nu har man inlett 2019 med en smäll, nämligen klassiska PCG-favoriten Outcast!

Detta kommer inte som en blixt från klar himmel, då Outcast-skaparna hos belgiska Appeal antydde att något stort var på gång redan i onsdags. Och även om pressreleasen för den nya affären är sparsmakad i klassisk THQ Nordic-stil, så kan vi ändå utläsa att avtalet skrivits tillsammans med “spelets tre ursprungliga skapare”, och att Appeal säger att “detta är goda nyheter för Outcast-fans” på sin Facebook-sida. Ingenstans bekräftas dock att Appeal faktiskt arbetar på ett nytt Outcast-spel rakt ut, men vi antar och hoppas att så är fallet?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar