facebook_pixel
The Walking Dead: The Final Season fortsätter nästa tisdag

The Walking Dead: The Final Season fortsätter nästa tisdag

Det såg illa ut där ett tag. Efter att Telltale Games imploderade under dramatiska former förra hösten, så landade rättigheterna för den fortfarande oavslutade sista säsongen av The Walking Dead till slut hos Skybound Games. Och nu, nästa tisdag, fortsätter Clementines förmodligen sista äventyr mot alla odds.

Nedan ser du den första trailern för The Walking Dead Final Season: Broken Toys, det tredje av fyra planerade avsnitt. Med andra ord är slutet nära, och trailern är onekligen ödesmättad så det räcker till och blir över. Vi tar även tillfället i akt att påminna om att nya The Walking Dead-spelare enbart kommer kunna få tag i The Final Season via Epic Games Store framöver. Om du redan spelat de första episoderna via Steam (eller någon annan plattform) kommer du dock fortsättningsvis kunna spela de nya avsnitten där, precis som vanligt.

Här är trailern för den tredje episoden av The Walking Dead: The Final Season.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar