facebook_pixel
The Division 2 kommer till Uplay och Epic Games Store, men inte Steam

The Division 2 kommer till Uplay och Epic Games Store, men inte Steam

Nu händer det saker! Hittills har hotet från Epic Games Store varit relativt småskaligt (de exklusiviteter som finns hittills har enbart berört mindre indietitlar) men nu har Ubisoft bekräftat att den kommande onlineskjutaren The Division 2 kommer nobba Steam till förmån för just Epic Games Store.

– Vi har för närvarande inga planer att släppa Tom Clancy’s The Division 2 på Steam, sade en representant för Ubisoft när Polygon bad om ett klargörande via e-post.

– Vi litar på att Epic kommer leverera en smidig resa för våra fans, från förhandsbokningar av spelet till avnjutande av betatester, fram till lanseringen av Tom Clancy’s The Division 2 den 15 mars, fortsatte sedan Chris Early, vice VD för företagsrelationer hos Ubisoft, i ett pressmeddelande.

The Division 2 kommer dessutom, av allt att döma, inte vara den enda Ubisoft-titeln som kommer få den här behandlingen, då Ubisoft tillägger att de och Epic “också kommer samarbete med ytterligare utvalda titlar, som kommer utannonseras under det kommande året”.

The Division 2 kommer dock fortfarande, precis som alla andra Ubisoft-titlar, säljas via den egna butiken Uplay också, vilket förmodligen innebär att du kommer tvingas logga in på två onlineplattformar om du inhandlar The Division 2 via Epic Games Store, precis som brukligt är med moderna Ubisoft-spel som släppts via Steam.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar