facebook_pixel
Tales of Vesperia: Definitive Edition är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Tales of Vesperia: Definitive Edition är ute nu, kolla in lanseringstrailern

I onsdags recenserade vi Tales of Vesperia: Definitive Edition, en nyversion av Bandai Namcos kultklassiska jrpg från 2008, som nu är spelbart på pc:n för första gången. Undertecknad delade ut betyget 82 % och omdömet “klumpigare än vi minns det, men fortfarande en charmig saga av rang”.

Och nu, sedan i fredags, finns spelet ute via Steam. Mottagandet är hittills “väldigt positivt”, men prislappen är kanske i det saftigaste laget med sina 40 euro. Även om du spelet den ursprungliga konsolversionen tidigare så är ändå Definitive Edition väl värt en titt, eftersom spelet innehåller tidigare Japan-exklusivt material i form av den nya kompanjonen Patty (hon är en piratflicka!) och hennes tillhörande upptåg.

Dessutom får vi också möjligheten att spela som Flynn (han styrdes enbart av AI:n i originalet under enstaka strider) och mängder av nya, extremt bombastiska superattacker (mystic artes) som demonstreras i lanseringstrailern här nedan. De där siffrorna är ganska höga, onekligen!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar